top of page

TYPISKE HENVENDELSER

H: Events

Events

(Polterabend, Fødselsdage, Venne-/Venindeture, mm.)

Grotten hverken tilbyder eller sælger eksterne servicer el. lign. til events.

Studerende

(Journalister, Antropologi, Datalogi, mm.)

Vi deltager rigtig gerne i interviews, studier, produktudvikling, mm., men da vi er en frivillig forening, afhængig af medlemmernes tid og overskud, går tingene simpelthen bare ikke superhurtigt i forhold til afvikling af disse.

Vi er før blevet kontaktet af bl.a. studerende med meget korte frister (få dage), som vi simpelthen ikke kan leve op til. Men har du god tid, og/eller et fedt projekt, så kontakt os endelig på bestyrelse@grottenet.dk.

H: Studerende

Jeg søger en D&D gruppe?

Vi modtager ofte henvendelser, der spørger specifikt efter D&D kapagner. Dem har vi nogle gange en eller to af, prøv f.eks. at kigge i vores Timespoiler, som er vores 2-ugersskema over aktive kampagner, men vi kan ikke garantere, at der er plads i dem.

I Grotten er det ikke foreningen, der står for planlægningen og afholdelsen af bordrollespil, det er medlemmerne selv. Spil opstår når medlemmerne socialisere med hinanden, får en god ide og herefter finder sammen i en gruppe.

Derfor er det heller ikke muligt for foreningen at tilmelde dig en bestemt gruppe eller dag, men vi holder selvfølgelig løbende øje med hvilke grupper, der har åbne pladser, og vi hjælper dig gerne i gang med at søge en gruppe.

Du vil klart have de bedste chancer for at finde en gruppe at spille i, hvis du er åben overfor at spille alt muligt forskelligt slags spil, i forskellige universer/systemer, men vi gør vores bedste for at finde noget til alles præferencer.

 

Vi har en Facebook-gruppe, der ofte bliver brugt til at søge spillere eller spil i, hvor kommende medlemmer også er velkommen til lede.

Hvis I allerede er en hel gruppe, der mangler lokaler at spille i, er I også velkommen til at kontakte os og se, om der er et ledigt lokale en dag, der passer jer.

H: D&D
bottom of page