top of page

ANDRE AKTIVITETER

Da Grotten består af mange forskellige mennesker, med mange forskellige hobbier og interesser, begår vi os også lidt i andre ting end bordrollespil. Foreningen arrangere ikke noget fast indenfor disse aktiviteter, det er medlemmerne selv, der tager initiativ til at dyrke deres interesser med hinanden.

Figurspil

Grotten har en gruppe af figurspils-entusiaster, som med mellemrum låner vores lokaler til at spille og male i. Over årene har foreningen også fået doneret nogle ting, som vi har afsat lidt plads i vores lokaler.

Gruppen har sin egen Facebookgruppe, man kan tilslutte sig.

IMG_20200817_165104.jpg
IMG_20200817_165055.jpg
Figurspil

Brætspil

Mange af vores medlemmer elsker at spille brætspil. Derfor fylder disse også ca. halvdelen af hylderne i foreningens "bibliotek". Der er ingen faste arrangementer for brætspil, men det er altid tilladt at finde et spil frem at hygge sig med, f.eks. til vores hyggeaftener.

IMG_20200817_165750.jpg
Chess Pieces
Brætspil

Temaweekender

Temaweekender er ikke et koncept vi har nået at bruge særlig mange gange i foreningen, men vi håber på at kunne afholde flere i fremtiden.

Ideen er at afholde en hel weekend af arrangementer, som fokusere omkring et emne. Før har vi bl.a. afholdt superhelte-weekend, med film, klæd-ud-fest og superhelte-spil, men vi påtænker også mere "seriøse" emner om f.eks. "Bliv en bedre GM/spiller" med workshops o.lign.

people-2557396_1280.png
TemaWeekender

Andre Nørderier

Grottens medlemmer har mange forskellige hobbier til fælles. Magickort, Film og Serier, Bøger, Computerspil, Liverollespil, Cosplay, Konferencer, Sport, Kunst og meget mere.

Vi har ingen faste aktiviteter inden for disse, men vi er altid åben over for nye ideer, tiltag, fælles ture og arrangementer, you-name-it. Det sociale er vigtigt for os som forening, og selvom foreningens egentlige formål (bordrollespil) selvfølgelig kommer i første række, så ligger vi med glæde lokaler til, når det er muligt. 

Andre Nørderier
bottom of page