top of page

SOCIALE ARRANGEMENTER

I Grotten fokuserer vi på at være mere end bare nogle lokaler, man kommer og spiller rollespil i. Vi ønsker at være et socialt samlingssted, hvor alle vores medlemmer har lyst til at være, og hvor venskaber formes på tværs af spilgrupper og interesser. Derfor har foreningen nogle faciliteter og arrangementer med dette fokus i mente.

Dagligdagen

Vi opfordrer altid til, at man bruger foreningen til mere end bare at låne nogle lokaler til rollespil. Vi ønsker at være et sted hvor man kan hænge ud, møde nye mennesker og har lyst til at deltage.

 

Derfor har vi også et fælles sofaområde til at hygge i og et fælles køkken, som tit bruges af medlemmerne til at lave aftensmad og spise sammen med, før spillet går i gang. Mange dukker op direkte efter skole/arbejde/mm. og udnytter tiden til at få yderligere socialt udbytte ud af deres hobby og medlemskab.

IMG_20200817_165207.jpg
Dagligdagen

Hyggeaften

Første fredag i hver måned holder Grotten hyggeaften. Denne aften er døren åben for alle, også ikke-medlemmer, til komme ned forbi og hænge ud, få en snak, spille et brætspil sammen, el. lign. Vi anbefaler du skriver til os og fortæller at du kommer forbi, så vi sikre der er en til at tage imod, vise rundt og besvare spørgsmål. Hyggeaften har intet fast start- eller sluttidspunkt, men forløber typisk fra kl. 18.

Der er typisk intet konkret planlagt til hyggeaften, aftenen er en åben invitation og opfordring til at socialisere. Det er en oplagt mulighed, for alle der søger ny kampagne eller nye spillere, eller for nye og potentielle medlemmer til at lære andre medlemmer at kende.

living-room-690174_1280.jpg
Hyggeaften

Biografture

Et par gange om året tager vi på fælles biograftur, oftest delvis sponsoreret af Grotten.

Typisk tager vi ind og ser fantasy-, sci-fi- eller superheltefilm, men vi er åbne over for alle film, der kan samle en større gruppe af medlemmer.

admission-2974645_1280.jpg
auditorium-3514584_1280.jpg
Biografture

Fester

Grotten holder typisk en fest eller to i løbet af et år. Her åbner foreningens interne kiosk op og agerer bar, mens der hygges og snakkes.

Der afholdes næsten altid julefrokost med mad og hygge i løbet af julen, men vi har også før holdt Halloweenfest, Fastelavn, temafester i sammenhæng med en temaweekend, mm.

Halloween String Lights
Christmas Dinner
Fester

Hytteture

En til to gange om året har Grotten tradition for at tage på hyttetur. Vi lejer en spejderhytte for en weekend og drager af sted for at hygge os uden for vores vante rammer. Turen er til for hyggens skyld og for at ryste den sociale pose i foreningen.

 

Her kan man spille og socialisere med andre medlemmer end man plejer, da der oftest spilles One-Shots, brætspil og hygges med bål mm.
Det er også på hytteturen at GrotteGames afholdes. GrotteGames er en ret ny årlig tradition, som vi håber på at kunne få til at køre, hvor vi kæmper imod hinanden, i diverse discipliner, om den eftertragtede GrottePokal.

08_small.jpg
phoca_thumb_l_Spisesalen-1.jpg

Mølkærlejren, uden for Hammel, som har været Grottens go-to lejrhytte de sidste par år.

Hytteture
bottom of page