top of page

MEDLEMSKAB

Medlemskab+Pris
Kontingentpriser

165 kr. pr. måned

eller

1815 kr. pr. år

(hvis årets kontingent betales inden april, ellers 1980 kr.)

Under 18år:

35 kr. pr. måned

Er du forælder til en barn, der gerne vil spille bordrollespil? Og har du spørgsmål til hvordan det ville fungere? Så se vores side "Information til forældre".

Hvad dækker kontingentet over?

Kontingentet dækker selvfølgelig vores lokalers husleje, el, varme, vand, mm., men også fri internet i lokalerne, rengøring, administrationsudgifter, printermuligheder, udvidelse af vores interne bibliotek af brætspil og systembøger, hel eller delvis betaling til arrangementer både inde og ude af huset, som f.eks. biografture, hytteture, fester og mange andre ting.

 

Men mest af alt giver dit medlemskab selvfølgelig adgang til vores fælleskab af rollespillere, muligheden for en masse fedt spil og potentielle nye venner.

Hvordan bliver jeg medlem?

Du kan melde dig ind i foreningen via formularen på vores medlemsportal.

Vi gør dog opmærksom på at du vil blive opkrævet kontingent, hvis du tilmelder dig via formularen.

Vi anbefaler derfor ikke, at man melder sig ind i foreningen uden at have haft kontakt med os først, således at man finder en gruppe at spille i, før man skal betale og evt. få den gratis prøvemåned helt nye medlemmer tilbydes. Kontakt os på bestyrelse@grottenet.dk, søg efter spilgruppe i vores Facebookgruppe eller kom forbi til en snak på vores hyggeaften.

bottom of page